.
Wim Leys en Lisa
zaterdag 6 juli 2024

Wim Leys plooit voor smeekbede fans en daar heeft hij geen spijt van

Wat een goede beslissing, Wim!

Als Boysband ooit een nummer gemaakt heeft waar de heren na hun carrière niet echt trots op waren, dan was het toch wel het nummer ‘Blijf aan de schoolpoort staan’. Het was één van de meezingers van de jongensgroep, een hit uit het jaar 1997. Wim Leys, die toch al heel wat jaren op de planken stond, heeft het nummer nooit meer gezongen na zijn carrière bij Boysband. Of toch… één keer en dat was afgelopen weekend. En volgens ons smaakt het naar meer…

“Na meer dan 25 jaar hebben ze mij, na jaren lief te vragen en lichtjes te pushen, kunnen overtuigen om deze song terug te brengen tijdens mijn live on tape optredens. En wat ik nooit verwacht had is vrijdag dus echt gebeurd”, schrijft Wim op zijn sociale media.

“Het publiek ging compleet uit de bol op ‘Blijf aan de schoolpoort staan’ van dat groepje waar ik in de jaren ‘90 een hit mee had: Boysband! Vanaf nu breng ik ‘m elke keer wanneer het groot feest is, want hoe het ooit begonnen is moeten we voor eeuwig koesteren, niet?!”, besluit Wim Leys.

En gelijk heeft hij. ‘Blijf aan de schoolpoort staan’ is en blijft een fantastisch nummer uit de jaren 90 en klinkt anno 2024 nog altijd even leuk. Nog een reden dus om naar een optreden van Wim Leys af te zakken.

Bio van Wim Leys en Boysband

Meer Over:

Wim Leys Boysband