.
Wim Lybaert
zondag 30 april 2023

Wim Lybaert: “Ik weet dat ik niet naar Ibiza moet gaan” 

Hij heeft alles in de hand 

Wim Lybaert kan altijd rekenen op de steun van zijn vrouw Katrien. Maar de twee hebben ook een vaste afspraak wanneer het gaat over werk.

“Het laatste uur voor het slapengaan mogen we niet meer over het werk babbelen. Want ik vind het misschien fijn om nog te wijzen op iets dat we niet mogen vergeten, maar zij slaapt dan niet meer”, lacht Wim in Dag Allemaal.

De ouders van Wim zijn gescheiden toen Wim 18 was, maar beiden wisten te hertrouwen en zijn nu opnieuw gelukkig in de liefde. Wim heeft zowel de genen van zijn vader en moeder meegekregen en is een perfecte mix van de twee.

“Mijn moeder is veeleer impulsief en creatief, mijn vader is meer rationeel. Hij os ook meer het ingenieur-zakenmantype, wat ik ook wel meegekregen heb. Als ik graag eens iets zots zou willen doen, zal ik het eerst beredeneren en pas zodra alles klopt, ga ik het doen. Omdat ik een back-up heb.”

Maar er zijn nog andere vlakken waar Wim dan weer meer op zijn vader lijkt en niet op zijn moeder. “Op vlak van bank en verzekeringszaken is mijn ma een ramp, bij mijn pa is alles op orde. Ik heb dertien jaar een huis afbetaald, ik weet dat ik niet naar Ibiza moet gaan als ik tot het einde van de maand wil toekomen met mijn loon.”

Bio van Wim Lybaert

Meer Over:

Wim Lybaert