.
Marleen Merckx
zondag 14 juni 2015

Wim Lybaert leert Marleen Merckx tuinieren

Hoe goed is actrice uit Thuis in de tuin?

1000 zonnen racet van maandag 15 tot vrijdag 19 juni in de Wordt vervolgd-rubriek in een blinkende sportwagen mee tijdens de Rally des Princesses: een rally met oldtimers met enkel vrouwen.
Verder zijn er in de dagelijkse rubrieken enkele hoogtepunten om naar uit te kijken: actrice en zangeres Nele Van den Broeck neemt ons in Weg met... mee naar Londen, Marijn Devalck ontvang vier praatgrage en muzikale senioren in zijn busje, en Wim Lybaert zet bij THUIS-actrice Marleen Merckx een moestuinbak op.

1000 zonnen: van maandag 15 tot en met vrijdag 19 juni om 19.40 uur op Eén.

Elke weekdag: Wordt vervolgd

De hele week lang scheurt 1000 zonnen in de Wordt vervolgd-rubriek in een Porsche 356C uit 1964 mee tijdens de Rally des Princesses, een rally waar enkel vrouwen aan meedoen. Claudia en Claudine laten man en kinderen thuis achter en genieten van de rally van Parijs naar St-Tropez.

Maandag 15 juni
Zobie snuffelt rond in het Vrijtbroekpark in Mechelen en festivalfee Katrijn Van Bouwel staat op het kinderkunstenfestival Supervlieg.
In de rubriek Weg met... neemt zangeres en actrice Nele Van den Broeck ons mee op een trip naar Londen.

Dinsdag 16 juni

In Visite guideé ontvangt Marijn Devalck vier praatgrage senioren in zijn busje. De eindbestemming is het Gasthuis Onze-Lieve-Vrouw met de Roos in Lessines. In de koffer van het busje zijn enkele muziekinstrumenten meegesmokkeld en dat zorgt voor een swingende tussenstop.
Wim Lybaert gaat in De vierkante eter een moestuinbak bij THUIS-actrice Marleen Merckx opzetten. Wim moedigt iedereen aan om thuis zelf mee te doen en dat te laten weten via #devierkanteeter. De beste oogsters van hun eigen vierkantemetertuin worden op het einde van de zomer bij Wim thuis uitgenodigd op een moestuinfeest.

Woensdag 17 juni

In De vrijwilliger zet Sofie Verschraegen zich in voor een kleine vzw die een speelpleinwerking in Artesanos, een buitenwijk van Guadalajara in Mexico, heeft opgezet.

Donderdag 18 juni

We keren terug naar Wim, die in De vierkante eter bij THUIS-actrice Marleen Merckx een moestuinbak opzette. Hoe is het met haar vierkantemetertuin gesteld? Tijd om te oogsten en er iets lekkers mee te maken.

Vrijdag 19 juni

In 12 stielen... wordt Siegfried De Doncker elke vrijdag in een nieuwe job gedropt en hij ontdekt dat ter plekke aan den lijve. Maar welke job mag hij deze vrijdag uittesten?

1000 zonnen: van maandag tot en met vrijdag om 19.40 uur op Eén.