.
Wim Oosterlinck
dinsdag 22 augustus 2023

Wim Oosterlinck terug naar de radio

Maar niet op de plaats waar jij hem gewoon bent.

Wim Oosterlinck is terug thuis. Op de radio weliswaar, want begin dit jaar verruilde hij tijdens zijn ouderschapsverlof tijdelijk de radiostudio voor zijn huiskamer. Vanaf maandag 28 augustus trapt Willy het nieuwe radioseizoen af en is Wim Oosterlinck dagelijks tussen 16u00 en 19u00 te horen op Vlaanderens jongste rockzender. "Mijn ouderschapsverlof is afgelopen. Nu start een periode waarin ik schaamteloos mijn kinderen verwaarloos. Je rit door de avondspits daarentegen wordt onvergetelijk. Je gaat het bijna jammer vinden dat je al thuis bent. Ik draai geweldige muziek, ik doe je nieuwe dingen ontdekken. Want Willy = avontuur op de radio. Je buren in de file zullen niet weten wat er gebeurt", vertelt Wim.

Ook Tomas De Soete is blij dat Wim Oosterlinck niet langer dagelijks om 4u00 de wekker wilde zetten en de avondspits voor zijn rekening gaat nemen. "Dagelijks drie uur lang het vingertje aan de pols van de actualiteit, cultuur, sport en de waan van de dag. Dikke plakken volslagen onzin en waanzinnig goeie muziek voor een stijlvol bestaan!”, vertelt Tomas, die dagelijks van 06u00 tot 10u00 de ochtendshow presenteert.

Met ‘Class X’ kruipt Annelies Orye vervolgens tussen 10u00 en 13u00 achter de microfoon en in de namiddag neemt Willy-dj Sien Wynants voortaan de touwtjes in handen tussen 13u00 en 16u00. De muzikale fijnproevers worden na 19u00 verwend door een heleboel vertrouwde stemmen, zoals Andries Beckers, Iwein Segers, Stijn Meuris, Marcel Vanthilt, Cedric Maes en Jan Van den Bossche.

Bio van Wim Oosterlinck, Stijn Meuris, Jan Van den Bosch en Tomas De Soete