.
Wim Soutaer
zaterdag 27 augustus 2022

Wim Soutaer: “De zomer is altijd een uitzonderlijke situatie”

Daar liep zijn eerste huwelijk spaak

De zomer loopt alweer op zijn einde en de drukste periode van het jaar is bijna voorbij voor onze Vlaamse artiesten. Ze hebben deze zomer weer massaal vaak op een podium gestaan en ze hebben daar ontzettend hard van genoten.

Heel wat artiesten moeten daardoor een goede balans vinden tussen werk en privé, al is dat niet altijd even makkelijk.

“De zomer is altijd een uitzonderlijke situatie, dan lopen week en weekend door elkaar. Maar de rest van het jaar ben ik tijdens de week vaak thuis. Dan staat er qualitytime met het gezin op het programma. Ik breng Lilou naar school en ga ze ook halen. Kim werkt in een school, maar dat betekent dat zij ’s avonds niet al te laat thuis is”, legt hij uit in Primo.

Wims vrouw Kim was ooit danseres bij Swoop en deed dat 20 jaar lang. Zij weet als geen ander dat artiesten geen 9-to-5-job hebben en ze gunt haar man een roemrijke carrière.

Het eerste huwelijk van Wim liep op de klippen door een onevenwicht tussen werk en privé, een fout die hij nu niet meer zou maken. “Axelle was verpleegster en werkte in een drieploegensysteem. Ik werkte ’s avonds en tijdens het weekend. Op den duur wreekte zich dat en zijn we uit elkaar gegroeid. We komen nog altijd goed overeen en dat is ook heel leuk voor onze dochter Emma.”

Bio van Wim Soutaer

Meer Over:

Wim Soutaer