.
Wim Soutaer
woensdag 3 augustus 2022

Wim Soutaer heeft een goed idee: “Ik ga een cursus volgen”

Al drinkt hij het niet zoveel meer

Het is nooit leuk om te horen dat je als zanger geopereerd moet worden aan je stembanden. En al zeker niet in het midden van een drukke zomer. Het overkwam Wim Soutaer.

Wim had de operatie heel graag nog wat uitgesteld, maar dat ging het probleem alleen maar erger maken. En maar goed ook dat hij meteen heeft ingegrepen. Nu het slechts kleine cystes waren die moesten verwijderd worden, kon Wim al terug zingen na tien dagen.

Hopelijk kan Wim nu weer onbezorgd zingen en genieten van wat de zomer nog te bieden heeft. En dat is voor Wim misschien wel een goed glas wijn.

“Mijn vrouw en ik hebben het er al over gehad om een cursus wijnproeven te volgen. Niet om een wijnsnob te worden, maar om met een beetje kennis van zaken naar een wijstreek op verlof te gaan. Of om achteraf met vrienden wijnproeverijen te organiseren”, lacht Wim in Primo.

En hoewel Wim veel van wijn houdt, is zijn alcoholverbruik ook stevig afgenomen tegenover vroeger. “Ik zal nu sneller kiezen voor water of frisdrank. Mijn vrouw lust wel nog graag een wijntje. Thuis zal ik dus wel nog een glas meedrinken.”

Bio van Wim Soutaer

Meer Over:

Wim Soutaer