.
Wim Soutaer
vrijdag 19 augustus 2022

Wim Soutaer: “Ik beschouw dat als een godsgeschenk”

Hij wordt binnen twee jaar 50

Negentien jaar geleden maakte Vlaanderen kennis met Wim Soutaer. Hij was één van de tien deelnemers aan ‘Idool 2003’ en schopte het net niet tot in de finale. Ondertussen is hij een vaste waarde geworden in de Vlaamse showbizz en behoort hij binnen twee jaar tot het clubje van 50-plussers.

“Ik kijk daar echt naar uit. Dat ik straks 50 jaar op deze mooie planeet mag rondlopen beschouw ik als een godsgeschenk. We staan er veelt e weinig bij stil hoe hemels onze tijd op aarde is”, straalt Wim bij de gedachte aan 50 worden in Primo.

Het is dus duidelijk dat Wim graag ouder wordt en dat hij er gelukkig de charmes van kan inzien. “Je kan gewoon beter relativeren als je ouder wordt. Vroeger kon ik slecht tegen onrecht. Nog steeds, maar ik zat dat nu op een rustigere manier uit in plaats van kwaad te worden.”

Ook zijn dochters hebben hun bijdrage geleverd aan het rustiger worden. En dan vooral de jongste Lilou draagt daar haar steentje bij.

“Maar de leeftijd op je paspoort is slechts een getal. Belangrijk is hoe jong je je in je hoofd voelt. Meer en meer besef ik dat dit rechtstreeks verbonden is aan hoe goed je in je vel zit. Dan heb ik het niet over een denkrimpel meer of minder, maar over eerder moe zijn tijdens het sporten of minder snel recupereren na een korte nacht.”

Bio van Wim Soutaer

Meer Over:

Wim Soutaer