.
Wim Soutaer
donderdag 21 december 2023

Wim Soutaer: “Ik heb dat genoeg gedaan voor de rest van mijn leven”

Hij doet het nu niet meer

Voor zijn 20-jarige carrière maakte Wim Soutaer de single ‘Ik Drink op jou’. Daarmee viert hij dat hij reeds 20 jaar in het vak staat.

Een glaasje drinken, dat is Wim niet vreemd. Maar gelukkig doet hij geen vreemde dingen wanneer hij misschien iets te veel heeft gedronken.

“Bij rode wijn val ik in slaap, maar na twee rum-cola's word ik vrolijker en energieker. Wanneer we met The Soulbrothers pas laat moeten optreden, gebeurt het dat we die drankjes al op voorhand nuttigen. Zodat iedereen goed gemarineerd... euh in form is. En er wordt weleens beweerd dat zoete drankjes 'typisch vrouwelijk' zijn, maar dan ben ik een halve vrouw, want ik drink dat graag. Voor mij bijvoorbeeld liever kriekbier dan een gewone pint”, lacht Wim in Tv Familie.

Op Café gaan, dat doet Wim dan weer liever niet. Vooral omdat hij vroeger samen met zijn vader zelf een café heeft uitgebaat.

“Ik heb genoeg aan de toog gehangen, voor de rest van mijn leven. Zelfs met vrienden spreek ik nu nog het liefst van al thuis af.”

Bio van Wim Soutaer

Meer Over:

Wim Soutaer