.
Wim Soutaer
donderdag 8 februari 2024

Wim Soutaer: “Ik vind dat een zeer slechte evolutie” 

Hij doet er niet aan mee 

Onze kinderen en zelfs de ouders hebben de dag van vandaag nog amper rust wanneer het op schoolgebied aankomt. Door smartschool en andere gelijkaardige platformen moet iedereen bijna constant bereikbaar zijn omdat er op eender welk moment van de dag een bericht kan binnenkomen.

“Ik vind dat een zeer slechte evolutie. Soms moet Emma een taak tegen middernacht doorsturen. Waarom? Waarom kan ze die niet gewoon afgeven? Op dat vlak heeft de jeugd veel meer druk en stress dan wij in onze jonge jaren. En dan maar klagen dat de kinderen sneller burn-outs hebben of verslaafd zijn aan het scherm. Tja, wat wil je? Ze werken het zelf in de hand”, zucht Wim in Primo.

Wims dochter Emma heeft geluk met een vader als Wim. Hij is gelukkig geen strenge papa, maar ze weet als hij ‘neen’ zegt, dan is het ook ‘neen’.

“En gelukkig heb ik een brave dochter. En als er iets scheelt, dan praten we het uit. Emma en ik praten heel veel, dat hebben we altijd gedaan. Door te praten, en door eerlijk te zijn, voorkom je veel problemen.”

Bio van Wim Soutaer

Meer Over:

Wim Soutaer