.
Wim Soutaer
donderdag 14 december 2023

Wim Soutaer: “Ik zou met plezier meedoen als hij zou bellen”

Hij ziet het nu al zitten

Iedereen kan ‘Allemaal’ van Wim Soutaer nog steeds luidkeels meezingen. De zanger zingt het nummer ondertussen al zo’n 20 jaar en doet dat nog altijd met het grootste plezier.

Ook op televisie heeft Wim al aan een aantal programma’s mogen meedoen, maar er staan er toch nog enkele op zijn bucketlist.

“Ook aan 'Liefde Voor Muziek', 'The Masked Singer' of 'Make Up Your Mind' zou ik graag deelnemen. Of 'De Slimste Mens Ter Wereld'. Dat vind ik zo tof! Ik zou met plezier meedoen als Erik Van Looy me zou bellen”, lacht hij in Dag Allemaal.

Maar muziek blijft natuurlijk Wims grootste passie. Muziek neemt dan ook een centrale plaats in, in het huis waar hij woont met zijn vrouw Kim, dochter Lilou en dochter Emma.

Die muziek kenmerkt zich door de verschillende gitaren aan de muur. “Maar mijn favoriete exemplaar ontbreekt, jammer genoeg. Vorig jaar werden de instrumenten van Soulbrothers uit onze bestelwagen gestolen, Ik heb toen meteen een oproep op Facebook gelanceerd. Daags nadien kreeg ik al telefoon van de uitbater van een pandjeshuis. Blijkbaar hadden de dieven mijn gitaar bij hem aangeboden. Maar zodra hij naar hun identiteitskaart vroeg, maakten ze zich uit de voeten. Helaas las de man van dat pandjeshuis pas een dag later mijn bericht, anders had hij de politie gecontacteerd. Volgens hem hadden ze een Oost-Europese tongval, ik vermoed dan ook dat mijn gitaar al lang verkocht is in het buitenland.”

Bio van Wim Soutaer

Meer Over:

Wim Soutaer