.
Wim Soutaer
zaterdag 13 februari 2021

Wim Soutaer neemt belangrijke beslissing over muzikale toekomst

“Da’s een keuze die ik gemaakt heb...”

Wim Soutaer lanceerde enkele weken geleden zijn nieuwe single ‘Het is tijd’. En ook al blijft de coronacrisis ons land in een strakke greep houden, de 46-jarige zanger blijft niet bij de pakken zitten.

“Ik zou thuis onder mijn kopkussen kunnen treuren omdat ik niet kan optreden. Maar ik heb de keuze gemaakt om mijn tijd en energie nuttig te besteden. Er is zelfs al een opvolger opgenomen. Die wordt voor de zomer gelost”, doet Wim Soutaer zijn toekomstplannen uit de doeken in Primo.

Veel collega’s menen dat het geen zin heeft een single uit te brengen in deze tijden, maar daar heeft Wim Soutaer lak aan: “Ik begrijp hen ergens wel, maar íemand moet het voortouw nemen.”

“Niet alleen de mensen thuis snakken naar muziek. Ook de muzieksamenstellers van de radiozenders zijn blij dat er nog eens iemand z’n nek uitsteekt en iets nieuws uitbrengt”, verduidelijkt Wim Soutaer zijn keuze in Primo. “Als je op je lauweren rust totdat corona eindelijk de geschiedenisboeken in gaat, wieg je jezelf als artiest in slaap.”

Bio van Wim Soutaer

Meer Over:

Wim Soutaer