.
Wim Soutaer
donderdag 14 juli 2022

Wim Soutaer onder het mes

Vrijdag zal Wim Soutaer geopereerd worden.

Minder goed nieuws voor de fans van Wim Soutaer, zij moeten hun favoriete zanger even missen. Wim zal vrijdag namelijk geopereerd worden. De zanger heeft last van een knobbeltje op de stembanden en dat zal via een operatieve ingreep weggehaald worden. De eerstvolgende optredens werden ondertussen geschrapt.

Wim had al even last en de operatie uitstellen zou het probleem mogelijk alleen maar vergroten en dus gaat de zanger voor de korte pijn. "Vermits het hier om een heel klein kistje gaat, mag Wim al na 8 tot 10 dagen terug zingen", reageert manager Ilia Beyers. Een operatie komt zelden goed uit en dat is ook nu het geval. De zomer is een drukke periode voor Wim die niet alleen solo maar ook met zijn collega Charles Van Domburg op heel wat Vlaamse podia staat.

Na de operatie zal Wim vier dagen lang moeten zwijgen om het herstel van de stembanden zo goed mogelijk te laten verlopen. Zonder tegenslag staat hij op 25 juli in Kobbegem alweer op het podium. Wij wensen Wim een vlotte en succesvolle operatie toe en hopen hem snel weer aan het werk te zien én te horen.

Bio van Wim Soutaer

Meer Over:

Wim Soutaer