.
Wim Soutaer
zondag 7 januari 2024

Wim Soutaer: “We gaan dit voorjaar voor het eerst met vier”

Het wordt haar eerste keer

Wim Soutaer heeft 2 dochters van 16 en 6. Het vaderschap is altijd een uitdaging geweest, maar Wim mag zich ook gelukkig prijzen met 2 flinke en geweldige dochters.

“Kim, mijn vrouw, is directeur van twee internaten en zij ziet veel tieners passeren die niet altijd even makkelijk zijn. Emma kan ook weleens koppig zijn, maar dan zeg ik dat we eerst vijf minuten pauze zullen nemen en het daarna zullen uitpraten. Een sterke band ontstaat vaak door goede communicatie”, zegt Wim in Tv Familie.

Lilou, de jongste is de dochter van Wim en Kim. Emma is de dochter van Wim uit een vorig huwelijk. Emma is niet de hele tijd bij Wim en als ze dan bij hem is, last hij regelmatig qualitytime in.

“In de schoolvakantie is Kim samen met haar ouders en Lilou naar Turkije gereisd om van wat zon te genieten. Mijn vrouw had behoefte aan rust, en ik had in die periode toch optredens. Toen die afgewerkt waren, heb ik ervan geprofiteerd om drie dagen qualitytime door te brengen met Emma in Parijs. Ze studeert mode en vond het geweldig. We zijn ook al eens met ons tweeën gaan skiën, maar in het voorjaar gaan we met z'n vieren. Voor Lilou wordt het haar eerste keer op de latten.”

Bio van Wim Soutaer

Meer Over:

Wim Soutaer