.
Wim Stevens in Thuis
zaterdag 13 augustus 2022

Wim Stevens: "Ze hebben het daar verknoeid"

Thuis-acteur teleurgesteld in toerisme.

We zouden het al eens durven vergeten maar de acteurs die we elke dag op televisie zien verschijnen, zijn net als ons ook maar gewoon mensen, met gewone hobby’s. Zo is 'Thuis'-acteur Wim Stevens een liefhebber van duiken.

Om de twee jaar trekt hij naar een exotische bestemming om er zijn passie uit te oefenen. Bij voorkeur trekt hij het liefst naar Egypte.

“Als is het daar wel erg toeristisch geworden. Door het uitgooien van de vele ankers hebben ze daar serieus wat riffen verknoeid. Sinds een paar jaar zijn ze verplicht bij boeien aan te meren. Maar goed, als je daar gaat duiken is dat samen met nog vijf, zes andere boten en op den duur zie je meer duikers dan vissen”, lacht Wim in Primo.

Wim trekt vaak naar Egypte omdat dat het dichtste bij is, maar natuurlijk gaat hij ook al eens verder om de onderwater wereld te verkennen.

“Ik ben al op de Malediven geweest en op de Seychellen. Dit jaar ben ik naar Curaçao geweest om te gaan duiken. Ik probeer zo’n reis altijd buiten de zomervakanties te maken, want dan is ze betaalbaar.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Wim Stevens

Meer Over:

Wim Stevens Thuis