.
Frans Bauer
donderdag 12 december 2013

Win de nieuwe cd Frans Bauer

Win het nieuwe album van Frans Bauer.

Op 30 december van dit jaar mag de immer goedlachse en sympathieke Frans Bauer 40 kaarsjes uitblazen, maar in aanloop naar deze feestelijke gebeurtenis, brengt hij deze week alvast zijn gloednieuwe album, met hopelijk de profetische titel - 'De Mooiste Jaren Komen Nog' - uit in Nederland en Vlaanderen. Als voorsmaakje op dat album kregen we met de nieuwe single 'Doe Nou Niet', reeds een onwaarschijnlijke oorwurm voorgeschoteld. Op 14 januari 2014 trekt Frans de feestelijkheden gewoon door in Vlaanderen, want dan is er ook nog de aftrap van het Vlaamse luik van de concerttour 'Frans Bauer Live In Concert IX' in de Stadsschouwburg te Antwerpen.

Eén ding staat vast: alle ingrediënten voor een ouderwets, succesvol Frans Bauer-album zijn aanwezig op 'De mooiste jaren komen nog'!

"Mijn 40ste verjaardag staat eind dit jaar onvermijdelijk voor de deur", vertelt Frans Bauer. "Het spreekt dan ook voor zich dat mijn nieuwe album is beïnvloed door gedachten over het leven en hoe de toekomst eruit zal zien. Laten we eerlijk zijn, ik ben een gezegend mens. Ik mag elke dag doen wat ik leuk vind en doe daar ook nog honderdduizenden mensen een plezier mee. Ik heb vier geweldige kinderen en speciaal voor hen heb ik het lied 'Je bent mijn kind' geschreven. Ook mijn vader heeft me geïnspireerd. 'Kleine zigeunerjongen' gaat bijvoorbeeld voor een deel over mezelf en bevat een boodschap die mijn vader me heeft meegegeven in het leven. Nu ik nog kan genieten van mijn hele familie, vraag ik me af of het beter kan? Ik houd me in ieder geval vast aan de oude wijsheid: het leven begint pas vanaf je veertigste. Ik ben een echte levensgenieter en hoewel het niet altijd even leuk zal zijn of misschien niet altijd zo lijkt, weet ik het zeker... De mooiste jaren, die komen nog! Dat leek mij dan ook de passende titel voor dit nieuwe album, waar ik met veel liefde en plezier aan heb gewerkt."

Bio van Frans Baert

Meer Over:

Frans Baert