.
Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans uit Blind Getrouwd
zaterdag 18 november 2023

Winnie en Jonah uit Blind Getrouwd verhuizen

Gaan zij weg uit Arendonk?

Van een verrassing gesproken. Na jarenlang hard labeur hebben Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans besloten om hun droomhuis te verkopen. Jonah was de woning al aan het verbouwen nog voordat hij met Winnie trouwde. Ze hebben er samen in gebouwd, geboord, geslepen, geplamuurd, geverfd, …. en gewoond. Maar Winnie en Jonah verlaten het pand. Waarom?

“Omdat we iets nieuws kochten zetten we ons huidige huis te koop. We zijn ontzettend trots op volledig gerenoveerde huisje en we hopen dan ook een koper te vinden die er met evenveel plezier in gaat wonen!”, laat Winnie weten. Zij benadrukt trouwens dat zij gewoon in Arendonk blijven wonen, dus een grote verhuis is het niet.

Interesse in de woning van het 'Blind Getrouwd'-koppel?
“Ons huis in centrum Arendonk is gebouwd in 1938 en werd in 2021 volledig gerenoveerd. Het heeft 3 slaapkamers, een ruime badkamer, 2 toiletten, een volledig uitgeruste keuken (met onder andere een Bora vuur met ingebouwde dampkap en quooker kraan) en zuid-west gerichte tuin. Vraagprijs bedraagt 398.000 euro”, gaat Winnie verder.

Je kan het huis bewonderen op https://www.hovestraat101.be !

Bio van Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans