.
News Image

Woensdag in Komen Eten

Op woensdag maken we kennis met de zelfzekere Philip.
Philip is 41 jaar oud, woont in Brasschaat en is een perfectionist in hart en nieren. Deelnemen is bij hem amper belangrijker dan winnen en hij gaat er meer dan 100 % voor vanavond. Philip kijkt dan ook niet op een inspanning meer of minder en haalt zelfs vier prachtige glazen uit de kast die met Swarovski-kristallen werden afgewerkt. Hij voegt er graag aan toe dat die exemplaren meer dan 100 euro per glas kosten. In een vorig leven had Philip een eigen restaurant en hij werkte bovendien al voor verschillende sterrenchefs. Zijn menu prijkt op een stuk boomschors, want dat is volgens Philip typisch voor het groene Brasschaat. Op dat menu prijken kalfszwezerik als voorgerecht en tarbot met andijvie als hoofdgerecht. Het dessert laat nog ruimte voor interpretatie want dat zijn ‘enkele zoetigheden gebaseerd op fruit en chocolade’. Voor het eerst in de geschiedenis van Komen Eten, komt er een live doktersbezoek aan bod, nadat de onfortuinlijke Phlip zich in de vingers snijdt.

Komen Eten, van maandag tot donderdag om 20u10 op VIER.