.
News Image

Wordt ‘De Vermeires’ in scène gezet om het boeiender te maken?

Het is zo’n grijze familie

De familie van Jacques Vermeire komt met een eigen realityreeks. De fans vinden dat natuurlijk ontzettend leuk, maar ons lijkt het eerder alsof niemand echt op zo’n reeks zat te wachten.

Een mening die showbizzreporter Desna Lespinoy ook deelt. “De Vermeires hebben volgens mij zo’n doorsneeleven dat de makers garen zullen moeten spinnen en weven om hun reeks gevuld te krijgen. Een TikTok-filmpje maken is nog iets anders dan een ganse aflevering vullen”, zegt ze in Tv Familie.

Al hoopt Desna natuurlijk iets anders. Zij hoopt toch om verrassende beelden te zien te krijgen en situaties die ze bij de familie nooit zou verwachten.

“Zowel hun privé- als beroepsleven lijkt te grijs om kleurrijke tv op te leveren. Misschien gaan ze het programma wel moeten ensceneren om het boeiend te maken?”

Desna vraagt zich bovendien ook af of Eva Pauwels, de ex van Jacques in beeld zal komen. Ze hoopt alvast van wel. “Dan zullen de kijkers misschien wel op het puntje van hun stoel zitten. Ik denk dat de mensen thuis wel willen weten hoe Eva er tegenwoordig uitziet en hoe het met haar gaat.”