.
Dina Tersago
dinsdag 28 februari 2023

Wordt Dina Tersago binnenkort vervangen in ‘Boer zkt Vrouw”?

VTM is aan verjongingskuur bezig

Ondertussen presenteert ze al twintig jaar het programma ‘Boer zkt Vrouw’. Iedereen linkt het programma dan ook meteen met Dina Tersago.

Toch zijn heel wat zenders momenteel bezig met een verjongingskuur, waarbij ze de ‘iets oudere’ presentatoren gaan vervangen door nieuwe gezichten.

Story stelde dan ook de vraag aan Dina Tersago of ze geen schrik heeft dat ook zij zal vervangen worden door iemand jonger?

“Ik blijf het zeker nog een paar jaar doen, want ik heb onlangs mijn exclusiviteitscontract verlengd. Het is ook een kwestie van een soort sprankel en frisheid te behouden. Ik probeer nog altijd met evenveel energie en enthousiasme als vroeger ergens in te stappen. Maar uiteraard besef ik ook wel dat het op een dag zal stoppen”, aldus Dina.

Ondertussen blijft ze het programma presenteren met veel energie en gedrevenheid en houdt ze ook heel regelmatig nog contact met ex-deelnemers. “Ze sturen me af en toe een berichtje om te laten weten hoe het met hen gaat of ik krijg een kerst- of geboortekaartje in de bus”, geeft Dina Tersago aan Story toe.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Dina Tersago