.
Xandee
donderdag 25 april 2024

Xandee: “Blij met elke stap die ik kan zetten”

Ze heeft weer een operatie gehad

Er zijn maar weinig mensen die zoveel miserie hebben gekend als zangeres Xandee. De ene operatie na de andere volgden elkaar op en Xandee bracht al vele uren door in het ziekenhuis. Zo heeft ze onlangs ook een heupprothese laten uitvoeren.

“Ik heb een schouderprothese, een knieprothese en een heupprothese, allemaal aan de linkerkant, en dan heb ik ook nog een dropvoet, ten gevolge van een hartoperatie waarbij een ader is geraakt. Bij die recente heupoperatie is mijn linkerbeen twee centimeter langer geworden, en dat voel ik wel. Maar je ziet dat ik toch vrij goed kan stappen. Ik ben blij met elke stap die ik kan zetten”, vertelt ze aan Dag Allemaal.

En de operaties zijn nog niet achter de rug. Zo staat haar binnenkort nog een operatie aan haar rechterknie te wachten.

In afwachting daarvan heeft Xandee gelukkig ook iets om naar uit te kijken. Zo staat ze op 4 mei in ‘De Euroshow’ van Carina Clerinckx.

“Ik zorg er mee voor dat ze positief blijft. Wij lachen wat af. Allebei zijn we positief ingesteld. Ik heb al veel meegemaakt in m'n leven - vriend verloren, 'n vechtscheiding - maar wat Sandy de afgelopen zeven jaar is overkomen, grenst aan het ongelooflijke. Ze had al aanvaard dat ze dit jaar niet meer zou optreden. Maar ik heb haar kunnen overtuigen om special guest te zijn op de 'Euroshow'. We gaan onder meer samen 'Kisses for Me' zingen. Onze stemmen blenden ongelooflijk goed.”

Bio van Xandee

Meer Over:

Xandee