.
Xandee
woensdag 28 september 2022

Xandee: “één keer was meer dan voldoende”

Ze deed het niet zo goed

Met One Life nam Sandy Boets, alias Xandee deel aan het Songfestival. Ze strandde in de halve finale en behaalde dus niet het gewenste resultaat. Ook zij heeft haar favorieten om naar het liedjesfestival te sturen in 2023.

“Ik zou mijn geld inzetten op Camille en Pommelien. Maar ik heb ook al gehoord van hun managers dat dat in 2023 in elk geval niet zal gebeuren”, klinkt het bij Xandee in Tv Familie.

Maar als het dan toch niet Pommelien of Camille kan worden, dan heeft Xandee alvast al een ander alternatief klaar, die het volgens haar even goed zou kunnen doen.

“Metejoor misschien. De star quality druipt daarvan af. Hij heeft de looks, het charisma en een heel mooie stem. En hij maakt sterke songs. Als je kijkt naar de winnaars van de afgelopen jaren, zoals Duncan Laurence, merk je dat ook ‘gewoon goede’ liedjes kunnen winnen.”

Eurosong is voor Xandee in ieder geval een afgesloten hoofdstuk. “Hoewel ik na een bewogen periode werk aan een comeback en de VRT gevraagd heeft om mij kandidaat te stellen, heb ik vriendelijk bedankt. Optreden op dat grote podium was fantastisch, maar één keer was voldoende.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Xandee

Meer Over:

Xandee