.
Xandee
zondag 9 juli 2023

Xandee: “Ik kan dat niet meer en ik wil dat ook niet meer”

Ze hoopt terug te kunnen optreden

Xandee droomt ervan om ooit terug op een podium te staan. Ze kende hoogdagen met Touch of Joy en als solozangeres, maar na een lange medische lijdensweg is het er niet meer van gekomen. Al is het haar ambitie wel om dat binnenkort wel weer te kunnen.

“Drie optredens op een dag, dat kan ik niet meer en dat wil ik ook niet meer. Maar er zijn nog wel meer dingen die ik niet meer kan. Zo kan ik niet meer sporten of naar de fitness gaan. En zal ik m’n leven lang medicatie moeten nemen”, zucht Xandee in Dag Allemaal.

Door de vele medicatie die Xandee moet nemen is ze de voorbije jaren heel wat aangekomen. En een dieet lijkt daarvoor niet te werken.

Maar ondanks alles blijft Xandee dromen en vooruitkijken naar de toekomst. Al ziet ze week per week wat er op haar pad komt.

“Ik luister naar m’n lichaam, en bekijk alles van week tot week, dat lijkt me het beste. Ik hoop ook wat te kunnen genieten van het mooie weer. Mijn vriend Eric heeft een zomerbar geopend en ik hoop daar af en toe eens te kunnen optreden.”

Bio van Xandee

Meer Over:

Xandee