.
Xandee
vrijdag 2 juni 2023

Xandee: “Ik moet mijn sigaret en alcohol aan de kant schuiven”

Ze moet haar levensstijl aanpassen

Zangeres Xandee heeft de voorbije jaren al heel wat miserie gekend. Ze heeft al heel wat operaties gehad en het is nog maar de vraag of er ooit een einde komt aan haar lijdensweg. Recent moest ze nog onder het mes voor een operatie aan het hart en ook haar levensstijl heeft ze drastisch moeten omgooien.

“Ik volg nu een speciaal dieet en krijg andere medicatie. Elke week moet ik m’n bloed laten controleren om te weten welke bloedverdunners ik moet nemen. Ik krijg bij het minste blauwe plekken nu. En ik moet het ook rustig aan doen. Ik moet m’n sigaret aan de kant schuiven en alcohol vermijden”, vertelt ze in Dag Allemaal.

Xandee mag dan wel al heel wat operaties achter de rug hebben. Ze moet ook toegeven dat ze toch nog altijd bang is voor zo’n operatie.

“Een week voor mijn laatste operatie is een nichtje van mij overleden na ’n hartklep-operatie. Ze was vijf jaar jonger dan ik en laat twee kindjes achter. Vreselijk. Bij mij is het ook al zo vaak fout gelopen, elke keer is het angstaanjagend.”

Bio van Xandee

Meer Over:

Xandee