.
Xandee
woensdag 19 oktober 2022

Xandee is trots: “Ik maakte doelen voor mezelf”

Dat was erg moeilijk

Zelf ontzettend veel miserie hebben en dan ook nog eens je moeder verliezen. Het zat behoorlijk tegen voor zangeres Sandy Boets, alias Xandee. Zij bezocht een psychiater om het allemaal te boven gekomen.

“Ik moest en wou gewoon terug een goede mama zijn voor mijn dochters. In het begin schreef ik doelen op, de stappen die ik wilde zetten. Toen ik dat evalueerde met de psychologe zag ik dat ik ze allemaal had kunnen waarmaken. En dan voelde ik me erg trots.”

Een half jaar na de dood van haar mama ging Xandee het graf waar ze lag bezoeken. Een emotioneel erg zwaar moment. Sandy was niet alleen haar mama kwijt, maar ook haar beste vriendin.

“Het was één van de moeilijkste dingen die ik ooit gedaan heb. Ik wou het ook alleen doen, zonder iemand bij. De ontlading was enorm. Eindelijk heb ik mijn tranen de vrije loop kunnen laten. Mijn jongste zus heeft de dood van mama nog altijd geen plaats kunnen geven”, zegt Xandee in Dag Allemaal.

Gelukkig was er ook nog Eric, haar man. Hij maakt haar weer gelukkig. “Ik heb het heel moeilijk gehad toen mijn vorige relatie afbrak, we waren tien jaar samen. Maar nu zijn we weer vrienden en heb ik die periode kunnen afsluiten.”

Bio van Xandee

Meer Over:

Xandee