.
News Image

Xandee opnieuw onder het mes

En huwelijk uitgesteld.


Het mag nu echt wel eens gaan stoppen, hoeveel pech heeft Xandee de afgelopen jaren niet gehad? Minstens tien operatieve ingrepen aan haar hart, haar benen, de baarmoeder, …. Met de daarbijhorende ziekenhuisverblijven en revalidatie tot gevolg. Ja, Xandee heeft de afgelopen jaren best wel veel pech gehad. Tot overmaat van ramp verloor Xandee ook nog eens haar moeder aan de gevolgen van longkanker en zat het haar ook in de liefde niet mee. Vorig jaar zat het Xandee toch mee, zij leerde Eric Vanmanshoven kennen, iemand die haar volledig zag zitten. Eindelijk! De liefde was zelfs zo groot dat de twee dit voorjaar zouden trouwen.



En dan kwam corona en moest Xandee haar huwelijk uitstellen, tenzij zij en Eric hun jawoord in intieme kring zouden willen geven. Niet dus, in Dag Allemaal vertelt Xandee dat haar huwelijk naar oktober verplaatst is. Maar of dat definitief is, dat zal de toekomst uitwijzen. Xandee moet namelijk onder het mes en dan wacht haar opnieuw een revalidatie. Xandee had een tijdje geleden last van pijn in de schouder. “Ik wist meteen dat het niet goed zat. Ik dacht eerst dat het pijn was die uitstraalde van m’n hart, maar uit een scan van mijn schouder bleek dat het ernstiger was”, reageert Xandee in het weekblad.



De zangeres had een infarct gehad. “Een verstopping in de bloedtoevoer naar mijn schouder waardoor er onherstelbare schade is opgetreden. Ik heb dus een schouderprothese nodig. Van titanium. Er staat mij opnieuw een heel zware operatie te wachten”, vertelt Xandee in Dag Allemaal. Het is koffiedik kijken wanneer de ingreep kan gebeuren, maar Xandee hoopt dat het snel kan, want in oktober wil zij in topconditie zijn om haar huwelijk met Eric te vieren. En ondertussen is het afzien geblazen. “Ik kan mijn arm nog nauwelijks bewegen. Ik kan er ook niet op liggen, waardoor ik zo goed als niet meer slaap. ’t Mag écht gaan stoppen nu”, zucht de zangeres.


Bio van Xandee

Meer Over:

Xandee