.
Xandee - Sandy Boets
vrijdag 28 oktober 2022

Xandee: “Ze zal zeker met haar kop tegen de muur lopen”

Opvolging is verzekerd

2 jaar geleden trouwde Xandee met haar man Eric. Xandee had er een relatie van 10 jaar opzitten, maar vond toch nieuw liefdesgeluk bij haar huidige partner.

Hun huwelijksfeest moesten ze klein houden, vooral door corona, een periode waarin ze allebei ook weinig inkomen hadden. Maar de liefde werd wel sterker en sterker door heel vaak samen te zijn.

“Het was financieel niet gemakkelijk, ook niet door de vele medische kosten die ik moest maken. Als jonge zelfstandige betaal je veel belastingen en bijdragen, dus rijk ben ik niet geworden van mijn gouden jaren”, bekent ze in Dag Allemaal.

“In mijn topdagen trad ik vier keer op een avond op, met een minidisk. Dat was easy money. Als ik nu optreed is dat met een liveorkest. Daar haal ik voor mezelf ook veel meer voldoening uit.”

Met 2 dochters die graag zingen en op het podium staan is de opvolging alvast verzekerd. Al moeten de studies toch voorgaan. “Maar ik zal hen wel helpen de juiste weg in te slaan. Ik coach haar nu ook al. En ze zal zeker een paar keer met haar kop tegen de muur lopen, net zoals ik.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Xandee

Meer Over:

Xandee