.
Xandee
zondag 15 september 2024

Xandee: “Zij hielden voet bij stuk”

Ze wist van niks

Dat de coverband FeSteyn nog steeds affiches rondverspreid met daarop Xandee als gastzangeres, dat vindt de zangeres zelf heel jammer. Ze zingt al een tijdje niet meer bij de band en wil dus ook geen affiches met haar naam meer zien verschijnen.

Xandee ontkent niet dat er vroeger een formule bestond bij de coverband waarop ze met de groep alleen kwamen optreden, maar ook met Xandee als gastzangeres.

“Ik heb naar een paar organisatoren gebeld en die hielden voet bij stuk dat ze mij er wel degelijk bij gevraagd hadden. Och, ik wil de hele zaak niet opblazen, maar ik wil wél dat de mensen die de boekingen doen, weten dat ik er zelf niets mee te maken had. Ik heb intussen ook besloten om nooit meer met FeSteyn te werken, dat is definitief verleden tijd”, zegt ze kordaat in Dag Allemaal.

Ook de Steyn Schraepen, lid van de coverband, reageert op het voorval in Dag Allemaal. Hij herinnert zich vooral een goeie samenwerking. Hij vermoedt dat er vooral wrevel is ontstaan omdat ze een nieuwe zangeres hebben.

“Wij hebben Sandy toen ze zo ziek was de kans gegeven om toch af en toe te kunnen optreden. Aan de mensen die onze boekingen deden, zegden we altijd: als de organisator Xandee erbij wil, dan met plezier. Indien niet, ook oké. Meestal was het laatste het geval. Dat wij Xandee mee lieten boeken en haar dan niet verwittigden, moet een grote communicatiestoornis zijn. Dat mensen naar haar vroegen omdat ze zogezegd op de affiche stond... Daar heb ik toch geen weet van. Ik betreur het ten slotte dat deze zaak zo uitgesmeerd wordt in plaats van rond de tafel te gaan zitten.”

Bio van Xandee

Meer Over:

Xandee