.
Xandee
donderdag 12 september 2024

Xandee: “Zo kwamen we het gesjoemel op het spoor”

Haar naam wordt misbruikt

Een naam als Xandee op je affiche hebben, het is natuurlijk een mooie publiekstrekker. En dat vindt ook coverband FeSteyn. Zij blijven affiches verspreiden waarop ze vermelden dat Xandee hun zangeres is, maar Xandee zingt al een tijdje niet meer bij de groep.

“We kwamen dat gesjoemel op het spoor toen mensen ons belden om te vragen waar we bleven. Bleek dat mijn foto op de affiche stond, maar aan de mensen zeiden ze op het moment zelf dat ik ziek of op vakantie was. Terwijl ik niet eens wist dat er een aanvraag was. Dat vond ik echt niet mooi. Ze teren op mijn naam, maar zij gaan met de verdiensten lopen”, zegt Xandee in Dag Allemaal.

Xandee vindt het jammer wat er gebeurt, maar ze heeft geen zin om er een heuse rechtszaak van te maken. Daar win je ook helemaal niks mee.

“Zij zeggen dat er geen bewust bedrog gepleegd is, dat het een misverstand is. Hoeveel keer er dan zo'n 'misverstand' is geweest, weet ik ook niet precies. En ze hadden inderdaad twee formules: een met de groep alleen, en een met mij als gastzangeres.”

Bio van Xandee

Meer Over:

Xandee