.
Xavier Taveirne
donderdag 28 december 2023

Xavier Taveirne en Radio2 gaan voor een WinWin

Xavier Taveirne en Radio2 maken van jou een bewuste consument

Het nieuwe consumentenprogramma van Radio2 heet WinWin. Hij presenteert het nieuwe programma vanaf maandag 8 januari, elke weekdag tussen 9 en 10 uur, op Radio2. Ook op VRT NWS, VRT MAX en andere VRT-merken wordt WinWin dé rots in de branding voor de consument. Xavier zal binnen heel VRT de Vlaming helpen en informeren rond consumentenzaken. Hij zal WinWin niet alleen maken, maar krijgt hulp van een team én de Radio2-luisteraars. Deze VRT-collega’s staan Xavier bij om consumenten sterker en slimmer te maken: Chris Sugira, Kamal Kharmach, Kristel Verbeke, Meryem El Mandoudi, Michaël Van Droogenbroeck en Tim Verheyden.

Xavier Taveirne: “Elke win telt voor twee. Dat is een beetje het idee van WinWin. Samen met mijn team en elke Vlaming wil ik ons leven beter maken. Dat kun je voelen in je portemonnee, maar ook in de kwaliteit van het leven. En in het beste geval in allebei. En dat is pas echt een WinWin.”

Rino Ver Eecke, nethoofd Radio2: “WinWin wordt het nieuwe VRT-consumentenproject met, naast een sterke basis op Radio2, ook aanbod op andere platformen en merken van VRT. Bijzonder interessant om die wisselwerking tussen radio, tv en online volledig te benutten. Zo kunnen we heel veel Vlamingen bereiken met waardevolle consumenteninfo.”

Xavier Taveirne gaat elke dag aan de slag met een verhaal, vraag, getuigenis of ervaring van een luisteraar. Hij zoekt naar oplossingen, verklaringen en advies. Zodat we samen slimmer en sterker worden als consument. Heb jij een vraag, tip of probleem voor het consumententeam? Laat het weten via winwin@radio2.be of stuur een bericht in de Radio2-app met hashtag #WinWin.

Elke week schakelt Xavier de hulp in van alle luisteraars om op zoek te gaan naar dé ultieme tips voor de WinWin van de week. Want samen worden we slimmer als consument. Op maandag lanceert Xavier een vraag. De hele week kan iedereen tips insturen via de Radio2-app of mailen naar winwin@radio2.be. Xavier klopt ook aan bij enkele experten. Op vrijdag deelt hij dan dé ultieme tips met iedereen. De WinWin van de week bespreekt Xavier, of een expert, ook in De markt op VRT 1.

Elke woensdag brengt Xavier het WinWinkelnieuws. Hij snuistert door de reclamefolders, kijkt met een kritische blik naar het supermarktnieuws en gaat op zoek naar opmerkelijke nieuwigheden in grote en kleine winkels, bij bekende en minder bekende producenten. Heb je zelf een interessante, dubieuze of opmerkelijke aanbieding gezien? Of valt je iets op in de winkel? Laat het weten via winwin@radio2.be of de Radio2-app met hashtag #WinWin.

WinWin, vanaf maandag 8 januari, elke weekdag tussen 9 en 10 uur op Radio2 en VRT MAX

Bio van Xavier Taveirne

Meer Over:

Xavier Taveirne