.
Xavier Taveirne
donderdag 21 maart 2024

Xavier Taveirne: “Ik kan mij daarin heel goed inleven”

Het is ideaal voor hem

Xavier Taveirne is sinds enkele maanden teruggekeerd naar zijn eerste liefde: radio maken. Met ‘WinWin’ is hij dagelijks op de radio te horen en probeert hij de luisteraars te helpen met allerlei consumentenvragen.

“Ik kan mij heel goed inleven in de situatie van mensen. Ik heb dat van thuis uit meegekregen. Mijn ouders hadden een horecazaak en ook daar is het luisteren naar mensen heel belangrijk. Ik wil de mensen een stem geven en een oplossing bieden voor hun probleem”, klinkt het in Primo.

De overstap van televisie naar radio is niet de enige stap die de twee hebben gemaakt. Zo zijn Xavier en zijn partner ook verhuisd en wonen ze nu in Brussel en Oostende.

“We hebben ons huis in Brugge verkocht en we hebben twee kleinere appartementen gekocht: één in Oostende en één in Brussel. Om praktische redenen. Brussel is handig omwille van het werk. Maar ik wil ook altijd wel voet aan grond houden in West-Vlaanderen. Om contact te houden met familie en vrienden. Ik hou ontzettend veel van de zee, dus is onze keuze op Oostende gevallen.”

Bio van Xavier Taveirne

Meer Over:

Xavier Taveirne