.
Yanni Bourguignon in Familie - aflevering 7308
zaterdag 11 november 2023

Yanni Bourguignon: “Daar zijn veel redenen voor”

Hij wordt opnieuw papa

Het worden nog drukke tijden voor ‘Familie’-acteur Yanni Bourguignon. De acteur speelt volgend jaar mee in de spektakelmusical 14-18 en hij wordt volgend jaar ook voor de tweede keer papa.

Yanni en zijn partner Kelly ontdekten het op reis in Spanje waar ze verbleven met Kelly’s mama en zus. Ze moesten het dus wel meteen vertellen.

“Mijn schoonmoeder reageerde iets minder euforisch dan toen Kelly voor de eerste keer zwanger was, maar ze was wel verheugd. Kijk, Kelly en ik hebben altijd gezegd dat we meer dan één kind willen. En nu... Het is vlugger dan verwacht. Er zal tussen de twee bevallingen maar vijftien maanden zitten. Maar zo ben je ook sneller van de luiers verlost, hé. We zijn sowieso heel blij met het nieuwe kleine wonder dat ons wacht”, zegt Yanni in Tv Familie.

Een groot gezin, daar kan je natuurlijk alles onder verstaan. Zo telt het grootste gezin in Vlaanderen 31 kinderen. Dat willen Yanni en Kelly nu niet per se.

“Er zijn veel redenen waarom ik niet té veel kinderen wil. Het cliché dat een kind een huis kost, is waarschijnlijk niet gelogen. Maar dat is niet dé reden. Er is twijfel bij Kelly en mij: twee of drie? Dat Kelly uit een gezin met twee kinderen en ik uit een gezin met drie kom, speelt daar wellicht een rol in.”