.
Yanni Bourguignon
zaterdag 6 juli 2024

Yanni Bourguignon : ‘’Die période was wel zwaar” 

Hij liep gelukkig niet tegen zijn limieten aan 

De agenda van Yanni Bourguignon zit bomvol. Hij speelt mee in de spektakelmusical ’14-18’ en speelt ook nog eens mee als Cédric in ‘Familie’. Het is een serieuze puzzel om alles te combineren en de acteur moet zien dat hij zichzelf niet voorbij loopt.

“De repetitieperiode van 14-18, zes dagen op zeven, was best wel zwaar, zeker omdat ik Kelly en de kinderen amper zag. Nu we aan het spelen zijn, ben ik overdag vrij en worden mijn weekends minder opgesoupeerd. Ik bots zeker niet tegen mijn limieten aan. Zo'n andere acteeropdracht vraagt veel van je, maar geeft ook energie. Bovendien neem ik voldoende rust. Soms lig ik om half negen al in bed”, zegt Yanni in Story.

Yanni is zo’n drie maanden geleden voor de tweede keer papa geworden en hij ondervindt nu al dat het een pak makkelijker gaat dan bij zijn eerste kindje.

“Het voordeel van voor de tweede keer mama en papa worden is dat je uit je fouten leert. Destijds deden Kelly en ik samen de nachten en ochtenden. Dat schept een band, want je houdt elkaar recht, maar het is niet zo praktisch. Je bent allebei moe en prikkelbaar. Nu hebben we daar een betere balans in gevonden. Wie op dat moment de meeste energie heeft, ontfermt zich over de kinderen. Al moet ik toegeven dat Kelly het gros van de nachten voor haar rekening neemt, zodat ik kan doorslapen.”