.
yanni bourguignon
zondag 3 december 2023

Yanni Bourguignon: “Geen idee of we daar geld voor hebben”

Hun huwelijk is uitgesteld

‘Familie’-acteur Yanni Bourguignon is pas 25 maar wordt volgend jaar al voor de tweede keer papa. Dat is allemaal vrij jong, maar zelf ziet de acteur het als een groot voordeel.

“Veel mensen zeggen dat ze eerst willen léven, weet je wel. Wat bedoelen ze daar eigenlijk mee? Dat je niet meer voluit kan leven als je kinderen hebt? Ik was zelf twintig toen ik Hotel Mama verliet. Laat ons zeggen dat ik dus halverwege de veertig zal zijn wanneer onze twee kinderen het ouderlijke huis verlaten. De dingen die ik voordien zou willen doen, maar die financieel niet kunnen omdat de kinderen studeren, die doe ik daarna dan wel. Dan ben ik nog jong genoeg hé, en Kelly ook”, klinkt het in Tv Familie.

Door de zwangerschap heeft het koppel natuurlijk opnieuw hun huwelijk moeten uitstellen. Ze zijn ondertussen 2 jaar verloofd, en de twee willen misschien wel trouwen in september volgend jaar.

“Maar of daar het geld voor is met een tweede kindje én een nieuw huis... Da's een ander paar mouwen. Kelly en ik hebben al min of meer besloten dat we in de nabije toekomst voor de wet zullen trouwen. En dat we ons huwelijksfeest dan uitstellen tot wanneer er tijd en geld is. Ach, we zien wel.”