.
Sandrine André en Yanni Bourguignon in Familie
donderdag 19 januari 2023

Yanni Bourguignon: “Ik ben er het hart van in”

Ze hadden een goede klik

We kunnen ons heel goed inbeelden dat Martine Jonckheere al fijnere feestdagen heeft gehad. De dag voor kerstavond kreeg ze te horen dat ze opnieuw getroffen was door borstkanker. En dat was een serieuze domper op de feestvreugde.

Martine vertelde er al eerder over in Dag Allemaal en ook in het nieuwe ‘Play Café’ op Play4. Daarin vertelde ze onder meer dat ze nog niet veel collega’s had gehoord die een berichtje hadden gestuurd om haar een hart onder de riem te steken.

Maar dat wil niet zeggen dat de collega’s van Martine niet aan haar denken. Zo is haar tv-kleinzoon Yanni Bourguignon, beter bekend als Cédric uit ‘Familie’ erg geschrokken door het nieuws.

“Ik ben er het hart van in. Het klikte meteen met Martine en onze band is er doorheen de jaren alleen maar sterker op geworden. Ze is zo’n lieve vrouw. Een steengoede actrice ook. Ze moet deze strijd echt winnen”, zegt hij in Dag Allemaal.

En net zoals veel collega’s van Martine hopen ook wij dat ze de strijd tegen het vieze beestje wint. We wensen haar dan ook veel beterschap en sterkte toe.