.
Yanni Bourguignon in Familie - aflevering 6767
woensdag 29 november 2023

Yanni Bourguignon: “Ik raak dingen snel beu”

Hun kindje mag op de mama lijken

Yanni Bourguignon kan zijn geluk niet op. Hij wordt over enkele maanden voor de tweede keer papa. Hij en zijn vriendin Kelly hebben al een dochtertje en daar komt binnenkort dus een tweede spruit bij.

Yanni wil niet alleen een vader zijn voor zijn kinderen maar ook hun vertrouwenspersoon. Dat werkt voor hem nu al perfect bij zijn dochter Lyo.

“Wat ik bijvoorbeeld een interessante vraag vind, is hoe lang je een baby laat huilen vooraleer je 'm aandacht geeft. Je hebt ouders die zeggen: 'Dat kindje valt vanzelf wel weer in slaap.' Maar ik heb altijd het gevoel gehad dat ik er meteen moet zijn. Dat heeft volgens mij geholpen. Zodat Lyo nu het vertrouwen heeft dat ze met een gerust hart in slaap kan vallen.”

Kelly en Yanni hebben geluk dat hun dochter daar geen misbruik van maakt, al vermoeden ze wel dat dat nog zal komen eenmaal ze wat ouder wordt. En de acteur hoopt nu al op enkele karaktertrekken bij het kindje van zijn of haar mama.

“Kelly heeft een zalig gevoel voor humor en is ongelofelijk intelligent. En ze heeft ook nog het doorzettingsvermogen om met haar intelligentie iets te doen, snap je. Ik heb zelf wel veel interesses, maar ik raak dingen ook snel beu.”