.
Yanni Bourguignon in Familie - aflevering 7041
dinsdag 21 november 2023

Yanni Bourguignon: “Nu moeten we het anders doen”

Het wordt weer even zoeken

Volgend jaar wordt Yanni Bourguignon voor de tweede keer papa. Hij heeft al wat ervaring met zijn dochtertje Lyo, maar toen vertrouwde hij vooral op de tientallen boeken die hij heeft gelezen. Dit keer zal hij eerder gaan vertrouwen op zijn instinct.

“En wellicht ook op een soort van shiftsysteem. In het begin sliep Lyo in een cosleeper, aan mijn kant van het bed. Bij elke nachtelijke voeding verschoonde ik eerst haar luier, en daarna gaf ik onze dochter aan Kelly. Zodat zij de borst kon geven. Maar het gevolg is dat je alle twee constant moe bent. Nu gaan we 't dus anders doen. Hoe precies, dat moeten we nog zien”, klinkt het in Tv Familie.

Met zijn drukke job bij ‘Familie’, binnenkort ook de spektakelmusical 14-18 en twee kleine kinderen, dat wordt een stevig gepuzzel om alles gedaan te krijgen.

“Het is nu al soms puzzelen, ook omdat Kelly als advocate werkt. Maar ik ben lang niet de eerste acteur met een gezin, hé. Wat het soms ingewikkeld maakt, is dat de planning van 'Familie' soms last minute verandert. Gelukkig kunnen we op de grootouders rekenen.”