.
Yanni Bourguignon in Familie - aflevering 7071
vrijdag 17 november 2023

Yanni Bourguignon: “Ze zien mij als een meisjespapa”

Maar wat wordt het nu?

‘Familie’-acteur Yanni Bourguignon wordt opnieuw papa. In 2024 verwachten hij en zijn vriendin Kelly een tweede kleine spruit in de familie en daar kijkt Yanni nu al heel erg naar uit.

Of het een jongetje of meisjes wordt, dat is voorlopig nog de vraag. Zelf weten ze het al, maar ze houden het nog even voor de buitenwereld geheim.

Maar het zou dus zomaar kunnen dat zusje Lyo er een kleine zus bijkrijgt. Dat zou dan betekenen dat Yanni met 3 vrouwen thuis zit.

“Hm, dat moet pittig zijn. Toen Kelly de eerste keer in verwachting was, had ik stiekem een voorkeur voor een jongetje. Ik kan me namelijk niet van de indruk ontdoen dat je je als vader veel langer zorgen maakt om een dochter. Om de één of andere reden lijkt een zoon me makkelijker. Maar iedereen op het werk had gezegd dat ik eruitzie als een 'meisjespapa'. Ik ben geen sporter en ken niets van voetbal. 'We zien jou sneller naar de ballettraining van je dochter dan naar de voetbaltraining van je zoon gaan', kreeg ik vaak te horen”, lacht Yanni in Tv Familie.