.
News Image

Yannick Bovy opent Yesterdayland

Yannick Bovy komt naar Yesterdayland. 


Op zondag 27 augustus is Bobbejaanland voor één dag Yesterdayland en wordt het park ondergedompeld in een wereld vol muzikale klassiekers. De eer om dit unieke festival op gang te trekken is voor onze eigen Yannick Bovy, één van Europa’s jongste en meest succesvolle crooners. Hij brengt om 12.00u op het 60s-podium samen met de UB2 Big Band een wervelend concert met het mooiste repertoire uit de ‘The Great American Songbook’.




“Ik vind het een hele eer dat ik door de organisatoren van dit fantastische evenement ben gevraagd”, zegt Yannick. “In Vlaanderen krijgt je als crooner niet zo vaak de kans om in optimale omstandigheden en met een geweldige bigband achter je het, in mijn ogen, mooiste repertoire uit de muziekgeschiedenis te brengen.”




Maar het optreden van Yannick Bovy, die net zijn 3de studio-album ‘Love Swings’ heeft uitgebracht, is maar één van de vele niet te missen optredens op 27 augustus in Bobbejaanland. Op maar liefst 7 podia treedt een indrukwekkend lijst van internationale namen op: The Troggs, Boney M, The Fortunes, BZN, Clout, ABBA Gold, Pussycat, The Rubettes, Ellen Foley,… Maar ook heel wat Vlaamse en Nederlandse helden staan op de affiche: Frans Bauer, Luv’, Vader Abraham, John Terra, Sam Gooris,…




Yesterdayland zal plaatsvinden op zondag 27 augustus in Bobbejaanland, start om 10.00u en serveert non-stop live muziek en top entertainment tot 22.00u. Er zijn 115 opstapplaatsen voor gratis busvervoer naar het festival.

Tickets en alle info via www.yesterdayland.be . Het nieuwe album van Yannick Bovy, ‘Love Swings’, waarop o.a. de radiohit ‘Paper plane”’ te vinden is, is nu overal verkrijgbaar.

Bio van Yannick Bovy

Meer Over:

Yannick Bovy

Meest recente foto’s van BZN, Bobbejaanland, The Troggs, Boney M, The Fortunes, Pussycat, Frans Bauer, Luv, John Terra en Sam Gooris: