.
Yves Segers en Louis Flion
vrijdag 24 mei 2024

Yves Segers & Louis Flion uit de kleren voor zomerhit

Wordt 'Skinnydippen' dé meezinger van deze zomer?

Er staat al een warme zomer voor de deur, maar Yves Segers en Louis Flion doen er nog een flinke schep bovenop. Met hun zomersingle ‘Skinnydippen’ mikken ze volop op de festivals en dromen al van een zomerhit. “Dit is een megaschijf. Als we hier niet mee scoren, dan weet ik het ook niet meer”, klinkt het.

Yves Segers staat deze zomer opnieuw bovenaan de lijst van meest geboekte artiesten van Vlaanderen. Inmiddels heeft hij zowat elk feesttent uitgebreid gezien en onlangs liet hij ontvallen dat hij volgend jaar naar Spanje verhuist. De jongste jaren is ook ambiancezanger Louis Flion flink in opmars. Begin 2024 stond Flion tijdens de carnavals- en après-ski maanden op nummer 1 als meest gestreamde feestartiest van het land. Dat het jonge partyfenomeen Louis Flion aan populariteit wint, is ook Yves Segers niet ontgaan. De twee vonden elkaar al snel om samen voor de zomerhit van 2024 te strijden. “Dit is een megaschijf. Als we hier niet mee scoren, dan weet ik het ook niet meer”, klinkt het bij Yves Segers.

“De titel ‘Skinnydippen’, wat zoveel betekent als ‘naaktzwemmen’, is grappend bedoeld”, legt Yves uit. “Het is een hippe zomerse party song met stevige beat. Echt iets voor de zomershows”. Bij de song hoort ook een videoclip. “Het werd een clip met veel pluimen, figuranten en tjah... ik moest hiervoor uit de kleren. Niet voor gevoelige kijkers!”, lacht Louis.

Louis Flion en Yves Segers zullen dit nummer ook samen brengen op festivals waar ze beiden geboekt staan. De song is vanaf 24 mei overal te streamen, de clip kan je bekijken op YouTube.