.
Yves Segers
dinsdag 25 mei 2021

Yves Segers maakt zich boos op Facebook: ‘Wat een apenland’

Yves Segers stoort zich aan beelden van Brugge.

De beelden van feestvierende supporters zorgen voor heel wat boze reacties op de sociale media. Heel wat Vlaamse artiesten storen zich aan het feit dat zij nu al meer dan een half jaar niet mogen uitleven op de Vlaamse podia, maar dat supporters wel mogen vieren. Waar zit de logica? Dat vraagt ook zanger Yves Segers zich af.

“Schandalig wat er zich op dit moment in Brugge afspeelt... wij zullen ons wel aan de regels houden terwijl zij ons in het gezicht spuwen”, reageert een boze zanger op Facebook. “Die burgemeester vindt het blijkbaar ook normaal want dit is GEEN evenement, dus zijn de regels van 50 personen niet van toepassing... “, stelt Yves Segers vast.

“Ik stel voor dat de evenementensector dan ook geen evenementen meer organiseert, maar spontane optredens doet... Ook de horeca moet allerlei regels volgen ivm terrassen, maar dit mag zomaar en wordt zelfs niet verbaliseerd... apenland!!!”, gaat Yves Segers verder.


De zanger is niet boos op de supporters van Club Brugge, hij nam dit voorval gewoon als voorbeeld, want er zijn nog wel meer idiote situaties in ons land. De logica bij de coronamaatregelen is al van dag 1 ver te zoeken. Met tien om een terras maar niet met vier bij oma of opa langs mogen gaan is nog zo’n idiote maatregel.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Yves Segers

Meer Over:

Yves Segers

Bio van Ruud Vormer

Meer Over:

Ruud Vormer