.
Yves Segers
woensdag 15 september 2021

Yves Segers onthult verslaving: "ik kan niet weerstaan aan chips en snoepgoed"

Ook Yves Segers had last van coronakilo's.

Bijna iedereen heeft er de afgelopen maanden last van gehad, de befaamde coronakilo’s. Dat was ook het geval bij Yves Segers. Yves die afgelopen zomer onder meer te zien was op het Schlagerfestival van Middelkerke bekent dat afgelopen maanden vooral een periode waren van veel afhaalmaaltijden en snoepen. “Ik kan niet weerstaan aan chips en snoepgoed. Normaal verbrand ik die extra calorieën tijdens mijn optredens, maar door corona viel alles weg en zat ik veel thuis”, vertelt hij aan Story.

Yves probeerde zijn coronakilo’s wel in bedwang te houden door af en toe te gaan wandelen, maar dat is natuurlijk niet voldoende. Hij ging van 75 naar 81 kilo, een moment waarop Yves dacht: “nu moet het stoppen”. Op dat moment kwamen er weer heel wat optredens binnen en verbrandde de zanger weer meteen heel wat calorieën. Maar ook de afhaalmaaltijden verdwenen van het menu en maakten plaats voor gestoomde groenten. “Al blijf ik wel een echte bourgondiër. Maar als ik de ene dag wat meer eet, dan is het de volgende dag wat minder.”

Sporten staat dan weer niet op het to-do-lijstje van Yves. “Ooit is er wel de intentie geweest om opnieuw te gaan fitnessen, maar ik heb er het karakter niet voor. Die psychologische inspanning is te groot voor mij. Ik hou zo’n dingen niet vol. En nu heb ik beslist om niet meer te sporten. Optreden is mijn sport”, aldus Yves Segers in Story.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Yves Segers

Meer Over:

Yves Segers