.
Aisha Van Zele
dinsdag 13 februari 2024

Zaak Aisha Van Zele failliet

Maar ze ligt er niet van wakker

Een zaak overnemen, het klinkt als een mooie opportuniteit en je kan nog zo gemotiveerd zijn, soms lukt het gewoon niet. Dat weet nu ook Aisha Van Zele. Haar hippe restaurant is failliet.

Zij nam, samen met haar man Miguel Dheedene, Ferrier 30 en Puro 26 over, gelegen op het Antwerpse Zuid. Aisha was actieve vennoot en was actief aan zowel de zakelijke kant als de dagelijkse leiding van het restaurant. Ze bruiste van ambitie, maar het was ook een groot risico dat ze nam.

De cijfers van restaurant Puro 26 zijn behoorlijk pijnlijk om te zien, schrijft Dag Allemaal. Op de jaarrekening van 2022 was er een over te dragen verlies van maar liefst 321.000 euro, de cijfers van 2023 zijn logischerwijs nog niet beschikbaar, maar mogelijk zijn die cijfers minstens even dramatisch

Ook voor het andere restaurant gaan de cijfers de verkeerde kant op. Gelukkig hoeft Aisha niet wakker te liggen van deze financiële flop en verdient Miguel nog altijd goed zijn brood. Zijn bedrijf Fashion Club 70 maakte in 2022 een omzet van 23 miljoen euro, waarvan 1,25 miljoen euro winst.

Bio van Aisha Van Zele

Meer Over:

Aisha Van Zele