.
Dina Tersago
zondag 5 maart 2023

Zal Dina Tersago ooit zelf trouwen?

Koppelaarster van boeren en boerinnen maar wat met haar eigen huwelijk?

Ze presenteert het programma ‘Boer zkt Vrouw’ nog steeds met evenveel sprankel en energie als twintig jaar geleden. En toch blijft elk seizoen een nieuwe uitdaging met onvoorziene verrassingen.

“Soms denk ik: amai, waar is die tijd naartoe gevlogen? Maar dat wil niet zeggen dat ik mij oud begin te voelen. Aan de schoolpoort sta ik vaak tussen jonge mama’s, dus gevoelsmatig voel ik me een dertiger. En ook de kinderen houden me jong, ondanks die paar grijze haren die ze me bezorgen”, bekent Dina aan Story.

Zonder twijfel vragen heel wat mensen zich af of Dina Tersago dan zelf ook ooit eens gaat trouwen. Want dat is nog steeds niet gebeurd.

“Toen ik achttien was, was dat een meisjesdroom. Nu is dat geen must meer, al weet je nooit wat de toekomst brengt. Ik zit er alleszins niet op te wachten. Onze kinderen zijn de mooiste bekroning van onze liefde”, vertelt Dina Tersago in Story.

Haar partner Wim zal misschien toch ooit eens de stap moeten zetten en haar ten huwelijk vragen. Ondertussen zijn daar ook al heel wat andere tv programma’s voor waar men dit op unieke wijze kan doen.

Bio van Dina Tersago