.
Kerstmis
maandag 8 november 2021

Zet de kerstboom met digitale kerstzender Joe Christmas

Dit is genieten!

Let it snow, let it snow, let it snow! Joe lanceerde afgelopen week de digitale pop-upzender Joe Christmas. Gedurende twee maanden kunnen luisteraars die helemaal in de kerstsfeer willen komen hier gedurende twee maanden 24/7 non-stop genieten van de beste kerstmuziek.

En er is nog meer nieuws. Het Joe Christmas House komt december terug naar de Grote Markt in Antwerpen. Op zaterdag 4 december opent het meest magische kersthuis van Vlaanderen voor de 5de keer haar deuren en barst het kerstplezier bij Joe dus écht los. Gedurende de hele maand december tot en met zondag 2 januari maken de Joe-dj’s vanuit het Joe Christmas House elke dag van 12u00 tot 22u00 live de warmste radio. Op vrijdagen en zaterdagen gaan de dj’s door tot middernacht. Bezoekers van de kerstmarkt en het Joe Christmas House kunnen bovendien genieten van verschillende unieke kerstoptredens in deze sfeervolle setting.

Robin Vissenaekens, Channel Manager Joe: “Joe is traditioneel de kerstradio van Vlaanderen en met een nieuwe digitale radiozender bewijzen we extra dat Joe al jaren hard inzet op digitalisering en op kerst. Na een jaar afwezig te zijn door Corona wordt deze nieuwe editie van het Joe Christmas House nog grootser en mooier en met veel meer concerten en radio uitzendingen dan tevoren.”

Bio van Robin Vissenaekens

Meer Over:

Robin Vissenaekens