.
Bart De Pauw
zaterdag 30 juli 2022

Zien we Bart De Pauw ooit terug op televisie?

Hij krijgt steun van een goede vriend

Het is nog maar de vraag of we Bart De Pauw ooit terug zullen zien verschijnen op televisie. Nadat de VRT de ooit zo succesvolle presentator en acteur had ontslagen voor feiten rond grensoverschrijdend gedrag is er geen enkele zender meer geweest die nog met hem wou samenwerken.

Wie wel nog gelooft in Bart, is goede vriend Jan Verheyen. “Bart is op dit moment de trouwste Netflixkijker van het land. Hij wacht het proces in september af, en bevindt zich in een soort niemandsland. Voor een creatieve mens als hij is dat uiteraard enorm frustrerend”, zegt Jan Verheyen in Dag Allemaal.

Bart kan nergens nog zijn creatieve ei kwijt, al wil Jan hem wel graag terug de hand reiken. Al zal dat nog niet voor meteen zijn.

“Niet op korte termijn. Ik ben van plan om volgend jaar een sabbatjaar in te lassen. Maar daarna, als het stof is neergedwarreld, overweeg ik zeker een samenwerking met Bart. Als blijkt dat het nog zin heeft om een film te maken tenminste, want onze sector heeft vreselijke tijden meegemaakt.”

Jan steunt zijn vriend en hoopt op een goede afloop bij het proces dat in september van start zal gaan. “Justitie is een loterij, jammer genoeg. En een erg log apparaat, dus er zal nog veel tijd over gaan voor we daar uitsluitsel over krijgen. Niet vergeten dat VRT belastinggeld kan gebruiken om eventuele beroepsprocedures te bekostigen.”

Bio van Bart De Pauw

Meer Over:

Bart De Pauw