.
Champignon in The Masked Singer
maandag 17 april 2023

Zijn bezoekers The Masked Singer In Concert op verkeerd been gezet?

Verschillende bezoekers van het evenement flippen plots.

'The Masked Singer in Concert ' zaterdag in het Sportpaleis was een schot in de roos. We lezen en horen alleen maar positieve commentaren over het evenement en daar zullen ze bij VTM zonder twijfel blij mee zijn. 'The Masked Singer' is dan ook bijzonder populair.
En toch zijn er mensen die nu plots zijn beginnen flippen. Vooral de mensen die vermoeden dat Wesley Sonck of Miguel Wiels in een pak zitten zijn nu aan het twijfelen. Waarom?

Wel, zaterdagavond stond Wesley Sonck tijdens een evenement op het podium en ondertussen stond ook Champignon op het podium van het Sportpaleis. Die mensen schrappen plots hun hoofdverdachte als Champignon in 'The Masked Singer'. En die hard-fans van 'The Masked Singer' weten ook dat Miguel Wiels zaterdag opnames had in Nederland, dus die kon onmogelijk in een pak in het Sportpaleis gestaan hebben. Maar is dat wel zo?

Wie zegt er dat de échte artiesten zaterdag tijdens 'The Masked Singer in Concert' in de pakken zaten? Stel dat Wesley Sonck écht Champignon is en hij had een optreden op de agenda staan, dan was een stand-in voor Champignon in 'The Masked Singer in Concert' snel gevonden. Het zou zomaar kunnen, maar is het zo gebeurd? We zullen het snel weten, want de finale ontmaskering van alle overbleven figuren komt nu wel héél dichtbij.