.
News Image

Zit er iemand echt te wachten op ‘De Vermeires’?

De reacties zijn verdeeld

Na ‘De Verhulstjes’, ‘De Pfaffs’ en ‘De Planckaerts’ is het tijd voor een realityreeks rond een andere populaire familie in Vlaanderen: ‘De Vermeires’. Jacques was nooit van plan om een realityreeks rond zijn gezin te laten maken, maar nu lijkt hij toch gezwicht.

Maar het is nog maar de vraag of iemand in Vlaanderen daar echt op zit te wachten. Nadat het nieuws bekend raakte volgden positieve reacties, maar ook heel wat negatieve commentaren, schrijft Tv Familie.

“’Slechter kan niet’, ‘Gelukkig zijn er nog buitenlandse zenders’ en ‘De familie heeft duidelijk nood aan geld en aandacht’”, zijn slechts enkele van de vele negatieve reacties op de aankondiging.

Maar de familie Vermeire ligt er niet wakker van. Zij zijn erg enthousiast over hun eigen realityreeks en zien het allemaal volledig zitten.

“Het zal leuk zijn om ook eens een dagelijkse kant van onszelf te tonen, wat ons bezighoudt naast wat mensen al van ons kennen van op tv. Ik denk dat ik zelfs nieuwe dingen kan ontdekken met de familie”, zeggen Julie en Maxime.