.
Zita Wauters
zondag 2 juli 2023

Zita Wauters dankt haar succes hieraan

Ook Luc Appermont bevestigt

Ondanks het feit dat velen denken dat ze haar succes te wijten heeft aan een duwtje in de rug van papa of mama, is Zita Wauters zélf verantwoordelijk voor haar succes.

Uiteraard heeft ze de genen mee van haar ouders maar vooral haar eigen passie en doorzettingsvermogen zorgen ervoor dat ze als achttienjarige toch al heel wat successen bereikt heeft.

Dit jaar krijgt het ‘Zomerhit’-dreamteam versterking: de VRT stuurt Zita Wauters op pad om achter-deschermenreportages te maken voor diverse social-media platformen.

Wel, onder andere Gio zal bevestigen dat Zita de juiste persoon op de juiste plaats is. Hij zat in de jury die Zita selecteerde voor ‘Kadanza’, en zeven jaar na datum weet hij nog hoe ze hem destijds overtuigde.

“De kinderen moesten een dansje doen en op een leuke, eigen manier een nummer brengen. Laura Tesoro, zat ook in de jury. Zita had een eigen stukje tekst gemaakt op een bestaand liedje waarmee ze zich eigenlijk tot Laura richtte: ‘Het is goed, ga jij maar aan de kant. Ik ga er wel met Gio vandoor.’ Dat was supergrappig en creatief, en daarom is haar auditie mij altijd bijgebleven”, vertelt Gio aan Dag Allemaal.

Bio van Zita Wauters

Meer Over:

Zita Wauters