.
Zita Wauters en Gloria Monserez
woensdag 19 mei 2021

Zita Wauters en Gloria Monserez geven geheimen bloot in nieuwe podcast

Zita en Gloria babbelen over liefde, vriendschap en sociale media.

Hoe voelt een eerste kus? Wat is een beste vriend precies? Hoe versier je iemand? Wat is de beste manier om het met iemand uit te maken? Allemaal vragen die veel kinderen zich stellen, en die ze soms liever onder vrienden dan met hun ouders, broers, zussen of leerkrachten bespreken. Maar er is goed nieuws, want in de nieuwe podcast 'Zita en Gloria' komen al deze onderwerpen aan bod. In de podcast 'Zita en Gloria' praten de vriendinnen honderduit over liefde, vriendschap en sociale media.

Vriendinnen Zita en Gloria leggen in deze podcast al hun geheimen bloot en praten eerlijk over thema's als verliefd zijn, foto's wissen op sociale media als ze weinig likes krijgen, vriendschap tussen jongens en meisjes, kussen met een beugel... In 'Zita en Gloria' wordt er openhartig gepraat, soms zelfs wat gediscussieerd, maar vooral goed gelachen. Ketnetters moeten zich alleen nog ergens comfortabel nestelen en meeluisteren naar de gesprekken van deze twee besties.

Zita: "Ik hoop dat we met deze podcast op een luchtige manier ongemakkelijke vragen kunnen beantwoorden. Hopelijk zijn onze verhalen herkenbaar en geven we zo mee dat iedereen dat soort situaties meemaakt."


'Een lenteschoonmaak in uw vriendenlijst' is een extra lange aflevering met BFF Aaron Blommaert. Hierin worden hun beste vrienden op de proef gesteld, en test Zita de vriendschap tussen Gloria en Aaron met een aartsmoeilijke quiz.

Alle vijf afleveringen van de podcast 'Zita en Gloria' kan je beluisteren via Ketnet.be, de Ketnet-app, YouTube en Spotify.

Download onze app voor Android of iOS