.
Zita Wauters
maandag 29 juli 2024

Zita Wauters: “Het is de ideale start”

Maar ze wil zoveel meer doen

De jonge generatie lijkt zich een weg te zoeken in de media. Denk maar aan namen als Laura Tesoro en Aaron Blommaert, maar ook Zita Wauters. Zij probeert het allemaal zonder hulp van haar bekende vader en moeder.

Zita is deze zomer te zien in ‘Zomerhit’ waar ze vooral backstage mag vertoeven en de filmpjes voor sociale media mag maken. En dat is iets wat ze toch graag doet.

“Sociale media is zeker niet het enige wat ik er doe. Maar voor mij is het wel de ideale start. Ik weet dat ik nog veel te leren heb, maar ik wil graag doorgroeien. Ik ben heel kritisch voor mezelf en leg de lat best wel hoog. Vandaar dat ik ook nog veel coaching volg. Maar er zit geen masterplan achter, ik ga gewoon mee met de flow van het leven. Maar ik wil graag ook nog eens acteren”, zegt ze in Story.

Zita presenteert niet alleen graag, ook acteren en zingen staan hoog bovenaan haar lijstje met dingen die ze graag doet. Zo mocht ze vorig jaar al even zingen op het podium van ‘Zomerhit’.

“Omdat Camille de repetitie niet haalde, ben ik even ingesprongen als stand-in, zodat alles getest kon worden. Gelukkig moest ik haar nummer Rihanna, met die hoge noten, niet echt zingen, ik deed vooral de danspasjes mee. Dat was leuk. Ik zing ook wel graag, maar ik ambieer geen zangcarrière.”

Bio van Zita Wauters, Aaron Blommaert, Laura Tesoro en Camille